En computer reparatør er en person som er fagprofessionel og ved noget om elektronik, så som computer, PC og MAC. IT-tekniker er et ord oftest anvendt, men er i vores optik koncerteret informationsteknologi  og online delen, og ikke selv hardware og software ud over sikkerhedsprogrammer.

Har du brug for hjælp til Computer eller IT relateret opgaver?

Kontakt os. Vi laver store som små opgaver.

Kontakt os på telefon 61 30 38 66 eller email konakt@hadstencomputer.dk

Computer reparatør kræver faglighed

Vi oplever mange med påstande om, at de er en computer reparatør eller IT tekniker ned mange års erfaring.

Dette mener vi er forkert, hvis man blot er en der beskæftiger sig med lidt i fritiden og blot læser forskellige steder på nettet hvad der er godt eller skidt. Disse personer er de farlige, da de ikke altid ved hvad de laver, de tror de ved det.

Vi har set mange fået slettet deres data, så som foto, billeder og andre ting. En formatering og installation er de problemer vi ser ofte, hvor de ikke har taget backup af vigtige filer.

Ødelagte iPhones og andet ses ofte desværre, da nogle mener man blot kan følge en Youtube video.

Det kræver både uddannelse eller en god mængde erfaring hvor der arbejdes mange timer hver uge.

Computer reparatør
Computer reparatør

Det er vigtigt at erfare viden og sparre med andet. Vores påstand er at en computer tekniker skal have mindst 30 timer om ugen i 1 år, for at få den basale viden, da teknologi information og sikkerhedstrusler så som trojan og virus angreb, hele tiden udvikler sig.

MAC eksperter

Vi kan kalde os MAC eksperter. Vi ser folk skrive de er MAC experter, men at være eksperter kræver uddannelse via Apple, og at reservedelen er nye og originale. Det kan vi som en af de få, da vi er IRP certificeret.

De originale CPU køler og flex kabler, er ofte billigere i indkøb end det andre steder køber brugt udstyr ind til.

En sikker pålidelig reparation af MAC kræver derfor en computer reparatør der er uddannet via Apple.

Vi er fagfolk

Medarbejdere hos Hadsten Computer er enten uddannet via ASP IT eller IT supporter uddannelsen i Randers. Ellers har de en diagnose som autist, Asperger eller lign, og her besidder gode evner der er fantastisk god, kontra os almindelige dødelige.

Læs mere om Informationsteknologi som er en IT supporters primær opgave.

De har evner vi slet ikke kan hamle op med. De evner gør deres arbejde er meget højere end der kan forventes af en medarbejder.

Reparation af bærbar computer

Reparation af bærbar computer kræver en god faglig person. Er man Computerreparatør, har man erfaring for at diagnoser og lokalisere fejlen bedst muligt og korrekt. Det kræver oftest af den Bærbarre PC skal åbnes fysisk, og der skal måles strøm føring for at se, hvor det går galt.

Det at måle de korrekte steder og følge strømmen er ikke noget der blot kan ses via Youtube. Det kræver erfaring og knowhow.

Reparation af vandskade og væskeskade

Hvis en computer, MAC eller telefon har fået vand eller væske, kræver det knowhow og vider omkring hvad gør væske og fugt ved produkter.

Hvordan åbner man mest skånsomt en iPhone eller Laptop, uden skaden bliver værre. MAC med vandskade skal ikke løstes unødvendigt, en telefon skal ikke rystes eller puttes i Ris.

Apple certificeret tekniker

At være autoriserede serviceudbydere gør at vi har Apple certificerede teknikere. Hermed kan vi lave et faglig MAC reparation.

At åbne en MAC korrekt, at erstatte tape og andre ting i processen er vigtig viden som kun fås via Apples uddannelses videoer der er tilgængelige for verificeret værksteder.