Fjernsupport

Hos Hadsten Computer tilbyder vi også fjernsupport. Oplever du IT-problemer, kan vi hjælpe dig ved at tilgå din computer, fejlfinde og løse de IT-problemer du måtte have, via internettet. Vi kan hjælpe dig, uanset hvor i landet du befinder dig, ved at koble på din computer.

Hent fjernsupport programmet

Klik her for at hente fjernsupport programmet.

Fjernsupport
Til fjernsupport bruger vi Teamviewer

Sikkert at bruge Teamviewer

Vi bruger programmet Teamviewer, da sikkerheden er god og den er brugervenlig. Det er sikkert at bruge programmet, da du ALTID skal godkende vi vil se med på din computer, før vi kan logge på.

Få hjælp til dine IT-problemer gennem fjernsupport

Fjernsupport kan være den nemme løsning, hvis du gerne vil slippe for at medbringe og indlevere din computer fysisk i butikken, når der skal rettes mindre fejl, eller der skal laves nogle installationer efter reparation.

Det er desværre ikke alle IT-problemer vi kan løse gennem fjernsupport, men ring til os, så finder vi ud af, hvordan vi løser dit problem.

Vi bruger Teamviewer

For at kunne tilgå din computer, skal vi have adgang til den via programmet ‘Teamviewer’ og en aktiv internetforbindelse. Du kan downloade programmet gratis via linket.

Sikker forbindelse til dig

Vi bruger primært Teamviewer da det er sikkert at bruge for dig som kunde. Sikkerheden er vigtig.

Hvad installeres på din computer?

Der installeres intet på din computer. Når du henter programmet køre det blot uden at installere sig. Programmet beder også om tilladelse før brug, samt før vi forbinder til din computer.

Pris på fjernsupport

Vi ville så gerne hjælpe dig gratis via fjernsupport, men det kan vi desværre ikke leve af. Medmindre andet er aftalt på forhånd, afregnes der per påbegyndt kvarter, dog minimum 30 minutter, som pt. er 325 kr.

Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi kan afklare, om dine IT-problemer kan løses ved hjælp af fjernsupport.

 Kontakt os på 61303866 eller kontakt@hadstencomputer.dk

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.