iPhone reparation

Hos Hadsten Computer kan du få hjælp til iPhone reparation i Hadsten. Er der noget galt med din iPhone, og fungerer den ikke, som den skal, står vi altid klar i butikken til at kigge på den. Vi hjælper dig med at diagnosticere fejlen, og giver dig et godt tilbud på reparationen i vores værksted.

Erfaring skaber et godt resultat

Vi har mange års erfaring med fejlfinding og reparation af iPhone, og gør altid vores bedste for at give dig den bedste og mest kompetente betjening, så din telefon kommer til at fungere igen. Har du brug for hurtig og professionel iPhone reparation, er vi derfor det rette valg.

Er skærmen på din iPhone gået i stykker, eller løber din iPhone hurtigt tør for strøm, kan vi hjælpe dig. Vi udfører både skærmskift på iPhone, iPhone batteriskift og mange andre typer iPhone reparationer.

Uafhængig reparationsudbyder

Vi er Uafhængig reparationsudbyder. Vi har derfor adgang til originale Apple reservedele, uddannelse og programmer inden for iPhones. Læs mere om det – klik her.

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på 61303866 eller kontakt@hadstencomputer.dk

Gode Iphone Skaermskift

iPhone skærmskift

Er skærmen på din iPhone gået i stykker, kan du hos Hadsten Computer få hjælp til skærmskift. Vi skifter skærmen på din iPhone, og benytter som oftest originale dele fra Apple. Du får den bedste iPhone reparation.

Iphone Batteri Skift Original Eller Kopi

iPhone batteriskift

Løber din telefon hurtigt tør for strøm, eller virker batteriet bare ikke længere, tilbyder vi også iPhone batteriskift. Vi skifter batteriet på din iPhone med enten originale batterier eller OEM/kopi batterier.

Originale Og Kopi Iphone Reparationer

iPhone andre reparationer

Er der andet galt med din iPhone, kan du også få hjælp til andre former for iPhone reparation. Oplever du problemer med din telefon, hjælper vi gerne med både at diagnosticere og udbedre fejlen.

Få professionel iPhone reparation i Hadsten

Hos Hadsten Computer kan du få professionel reparation af iPhones. Vi køber blandt andet originale dele fra Apple, der sikrer dig de bedste reparationer. Af hensyn til miljøet genbruger vi desuden alle originale dele, hvor der er mulighed for det.

Vi er uddannet i Apples system, og er en af de få, som er blevet godkendt som reparatør i Apples reparationsprogram, Independent Repair Program (IRP). Dette har givet os en stor faglig viden og værktøjer til at kunne foretage en professionel og udførlig reparation af din iPhone.

Da vi er uddannet via Apple som reparatør i IRP, er vi desuden underlagt nogle specifikke krav i forhold til at benytte autoriserede reservedele. Dette betyder således, at du er garanteret, at vi bruger originale dele i vores iPhone reparationer. Vi har dog også kopidele, som vi kan bruge til din iPhone reparation, hvis du ønsker dette.

 

Hvor lang tid tager reparation af iPhone?

Når du får os til at stå for reparationen af din iPhone, bruger vi god tid på arbejdet. Det gør vi for at sikre, at din telefon fungerer, som den skal. Reparation af iPhone hos os tager ca. 45-60 minutter, hvis det er småting, der skal laves, som f.eks. skærmskift, og hvis det skal gøres ordentligt.

Det betyder, at vi sagtens kan gøre det på under den halve tid, men vi giver os god tid til at kæle for detaljerne og sikre, at arbejdet bliver lavet ordentligt. Dermed er du også garanteret, at din iPhone fungerer helt optimalt, når du får den tilbage igen.

Er der flere ting, der er galt med din iPhone, eller skal vi lave en større fejlfinding og reparation, kan det tage længere tid. I det tilfælde vil vi, efter vi har diagnosticeret fejlen, give dig et tilbud på reparationen og et overslag på, hvor lang tid, vi regner med at reparationen af din iPhone vil tage.

Ønsker du vores hjælp til iPhone reparation, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@hadstencomputer.dk. Du kan også komme ned i butikken i Hadsten med din iPhone, så kigger vi på, hvad der skal laves.

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.