Printerblæk og lasertoner

Hos os finder du Favrskovs største udvalg af printerblæk samt toner til din laserprinter.

Printerblæk og lasertoner
Printerblæk og lasertoner til HP, Brother, Epson og Canon

Udvalg af printerblæk

Vi sælger originalt og kompatibelt printerblæk i vores butik til gode priser. Vi kan ikke være de billigste, men vi er langt fra dyre. Samtidig ved vi noget om printere, så har du et problem med din printer, ved vi, om det kan fixes, eller den er kaput.

Andre steder siger: ”Prøv at købe nyt printerblæk”. I stedet siger vi: ”Kom ned med printeren, så vi kan se, hvad den fejler”. Der er ingen grund til at investere i printerblæk, hvis printeren er i stykker.

Printerblæk til forskellige printermodeller

Vi har printerblæk til Epson, HP, Brother og Canon. Vi har derudover et bredt udvalg af toner til laserprintere, men disse er desværre tit bestillingsvarer.

Kan man lave en printer

Om det er muligt at fikse en printer, der ikke fungerer, kommer an på, hvad den fejler. Generelt kan vi lave printeren, hvis den ikke printer ordentligt, eller hvis den siger, at der er fejl i en sensor.

Hvis du køber printer eller printerblæk hos os, er servicen gratis.

De 4 typiske printerfejl

Fejl 1: Du tager ikke det af, der skal tages af. Der er ofte en gul strip eller andet, der siger ”pull”. Hvis ikke disse tages af, kan der ikke komme luft ind.

Fejl 2: Du tager ting af, der ikke skal tages af. En del printerblæk har en gennemsigtig beskyttelsesfolie i bunden. Den skal du IKKE tage af.

Fejl 3: Luft er kommet med, så du skal køre dyserens 1-3 gange.

Fejl 4: Wi-Fi printer virker ikke. Sluk internetrouter, printer og computer. Start det op igen.

Køb Printerblæk og lasertoner i vores webshop

Klik her for at gå til webshoppen

Kom forbi vores computerbutik

I butikken står vi altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål omkring printer og blækpatroner. Der vil ofte være penge at spare, selv ved små køb, og vi bestræber os altid på at give dig den bedste rådgivning om lige præcis din printermodel.

Har du spørgsmål til printerblæk eller toner? Så kontakt os på 61303866 eller kontakt@hadstencomputer.dk.

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.