Lej en projektor

Lej en projektor i god kvalitetsr. Til festen, konfirmationen, brylluppet eller noget helt andet.

Lej en projektor
Lej en projektor. De bedre Laser Projektor giver et godt billede.

Full HD og 4K

Det er en Bright Full HD 1080p DuraCore laser projector – 4000 ANSI lumens Vores projektor er en LASERprojektor, dvs højeste standard og meget få udlejer denne type kvalitetsprojektor, da de er dyre i indkøb.

Laserteknologi

Denne projektor giver dig f.eks. mere sorte farver modsat alm. projektorer og understøtter 3D-visning, og kan gå helt op i 4K. Det giver ultraskarpe billeder, kombineret med laserteknologien, giver det flotte 4K billeder eller film. Hvis du vil vise 3D eller 4K, kan der være elementer, du skal sætte dig ind i, så som at computeren kan levere det den skal, samt at kablerne er den korrekte slags fra computeren.

4000 Ansi lumen

Normale projektorer ligger på 1200 lumen, hvor denne projekter er på 4000 ansi lumen. Det er næsten 3 gange mere lysstyrke. Derudover er det en laser, hvilket giver meget bedre farver. Sort er sort, og hvid er hvid. De større kontraster gør, at resultatet er perfekt, og en hvid væg er nok, afhængig af lysstyrken i rummet.

Ønsker du det helt perfekte billede, kan du leje vores store lærred, så er resultat 100%.

Pris:

  • 1 døgn : 600kr
  • 1 Weekend: 750kr
  • 1 uge: 999kr
  • Lærred 120 tommer + 150kr

 Prisen betales ved reservation og refunderes ikke, medmindre vi ikke kan levere produktet. Depositum på 1000 kr. betales ved afhentning.

Lærredet

  • 2.7 meter lang
  • Diagonal størrelse 305cm
  • Størrelse : 244 cm x 183 cm uden fod (fod medfølger)

Test før event

Det er vigtigt at teste setup’et før eventen. Hvis der opstår spørgsmål eller din computer ikke virker korrekt eller noget helt andet, kan vi hjælpe og finde fejlen. Vi tager en god snak om det sammen, og du er velkommen til at tage computeren med, så vi kan vise dig, hvordan det virker.

Reserver den på 61303866 eller kontakt@hadstencomputer.dk

Lej andet udstyr

Lej en Soundboks 3 – klik her

Lej et termisk kamera – klik her

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.