Mac reparation

Mac reparation
Mac reparation udføres af Stefan Granholm

Driller din Mac, siger den sjove lyde, eller vil den slet ikke starte, så kan det være tid til en Mac reparation.

Vi kan lave alt fra de hurtige små fejl til større reparationer. Du kan næsten altid få udført din Mac reparation hos os. Dog er mange af de nye MAC, der er begrænset med, hvad som kan repareres, men så kan vi hjælpe dig med at lokalisere fejlen og henvise dig til et andet sted, så du får den rigtige reparation.

Mac reparation er ikke lige til

At reparere på en Mac er en opgave for fagfolk – og det er vi. Vi kan det meste, og hvis vi ikke kan, ved vi, hvem der kan hjælpe dig. Der er mange faldgruber, når der laves reparationer på en Mac. Derfor er det vigtigt med erfaring og de korrekte manualer ved udskiftning af dele.

Professionel Mac reparation

Hos os er din Mac i sikre hænder, når vi skal lave Mac reparation. Vi udfører altid reparationer af høj kvalitet, og bruger oftest originale dele fra Apple, da vi har adgang, fordi vi er IRP certificeret (Uafhængig Reparationsudbyder). Mange andre steder kan de kun få fat i brugte dele, men hos os er f.eks. alle CPU blæsere, tape, højtalere og meget mere, originale. Dette sikrer en ukompliceret reparation.

Batteriskift på Mac – Kopi og original skift

Vi udfører ofte batteriskift på Mac computere. Der er rigtig mange kopibatterier derude, og vi holder os til de bedste kopier samt originale batterier direkte fra Apple. De koster mere, men holdbarheden og kvaliteten er også derefter.

Kopi skift

Generelt koster et kopi batteriskift på Mac computere 1000 kr.* eller 1300 kr.* alt efter type. Ved nogle typer Mac computere skal man have alt ud af computeren for at kunne skifte batteri. De koster derfor 1300 kr.*

Originalt skift

Vi anbefaler altid originalt batteri fra Apple. Som IRP kan vi købe dette direkte ved Apple.

Ønsker du det bedste, er det original batteri skift. Vi har nogle originale, men har vi det ikke bestiller vi det hjem, samt et ekstra så vi altid har det på lager. Det koster 1650kr.*

* Priser: Der tages forbehold for prisstigninger men vi informere kunden hvis der er nogle priser som ikke passer inden vi påbegynder skiftet.

 

Priser på Mac batteriskift

Vores priser er gode i forhold til, at vi er fagfolk, der har forstand på, hvad vi laver. Vi gør arbejdet hurtigt, men tillader os at tage den tid det tager at lave reparationen perfekt. En Mac er et godt produkt, og det skal reparationen ligeledes være.

Typiske Mac reparationer kunne være:

 • Dataredning
 • Defekt harddisk
 • Defekt harddisk kabel
 • Defekt touchpad kabel
 • Defekt keyboard kabel
 • Nye Apple ID
 • Opgradering fra alm. HD til SSD
 • Re-installation af MacOS
 • Opgradering af IOS
 • Skift af batteri
 • Rensning eller skift af CPU køler

Kig ind til os i vores butik i Hadsten, eller giv os et kald på 61 30 38 66, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din Mac.

iPhone reparation?

Vi laver iPhones, klik her for at læse mere.

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.