Mød personerne bag Hadsten Computer

Hos Hadsten Computer er den personlige relation og den høje faglighed i højsædet. Det er vores vigtigste opgave, at vores kunder føler sig velkomne i butikken, og oplever at blive mødt med et smil og en reel interesse i, og kvalificerede løsningsforslag til, deres IT-problemer.

Du er altid velkommen til at ringe eller kigge ind i butikken til en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Stefan Granholm direktør

Stefans spidskompetence er omhyggelig reparation og servicering af Apple-produkter, bl.a. iPhone og MAC. Han er Certificeret Apple tekniker under IRP og udfører derfor IRP reparationer under Programmet Uafhængig reparationsudbyder. Derudover har han det overordnede ansvar for den daglige drift af butikken, så der vil du også møde ham.

Stefan servicerer erhvervskunder, og er du firma er det oftest ham der kommer forbi.

Peter Olsen, tekniker
Peter er eksperten, når det kommer til stationære computere og Android-enheder. Ham møder du også i butikken. Han sidder tit fordybet i de tekniske reparationer og teknik i vores værksted. Han har den dybeste indsigt i de tekniske specifikationer i dit IT-udstyr, så derfor er det ham, vi og du kan gå til, når det bliver meget nørdet, for det er Peters speciale.  Peter køre desuden primært ud til private kunder

Kristian Dalum, butiksansvarlig
Kristian er ansvarlig for den gode oplevelse i butikken. Han er det smilende ansigt, som møder dig, så du får en god modtagelse og den hjælp, du har brug for, når du kommer for at kigge, købe eller indlevere til reparation. Han sørger også for, at butikken altid står snorlige, så du bliver mødt af en indbydende forretning.

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.