Lej et termisk kamera

Lej et termisk kamera der kan se temperaturforskelle i dit hus. Men det kan se mange andre farver i et bredt spekter, normalt usynligt for vores øjne. Med dette kamera kan du selv se, og undersøge hvad som der kan drille.  Nogle gange er det bare dejligt at sikre sig alt virker som det skal, og ens isolering er perfekt.

Flir Termisk Kamera
Flir termiske kamera.

Et termisk kamera

Et termisk kamera er dyrt, og det bruges få gange. Derfor kan du leje et termisk kamera hos os og spare pengene på et køb. Aftal med dine venner eller naboer at i går sammen. Hvis flere skal have lavet noget kan i indhente et samlet tilbud og spare penge.

Isolering i hueset

Lej et termisk kamera , der er god tal at du kan finde hjørner, hvor der blot skal lidt ekstra isolering i, eller noget har forskubbet sig. Så er fejlen hurtig rettet og du sparer varme, dermed penge og miljøet belastes mindre.

Elinstallationer

Seek Reveal Pro Termisk Kamera
Seek Reveal Pro Termisk Kamera

Det termiske kamera kan bruges til andre ting. Elinstallationer, hvor du kan se om nogle kredse udgiver meget varme og derved er overbelastet.

Vi bruger det til fejlfinding af iPhones, hvor vi kan se hvordan varmen fejler, og kan lokalisere de steder som er gået i stykker i telefonen, og give en præcis fejlmelding.

Du kan følge varmerør og se om der er noget rør der mangler isolering, eller der er en brist. Dog kan kamera kun se overfladen, så varmen skal kunne ses overflademæssigt.

Vi har 2 forskellige termiske kamera

Vi har 2 typer termisk kamera.

Den billige Flir , som skal bruge en iPhone 8 eller op til iPhone 14 serien.

Den mere professioneller Seek Reveal Pro kamera, der ikke kræver en telefon.

Flir : kræver en iPhone 8 eller nyerere

Krav : Det kræver blot du har en iPhone 8 eller nyerere, og at telefonen kan opdateres til det nyeste IOS. Fra iPhone 15 serien kan du ikke bruge kamera da de bruger USB-C.

 

VI hjælper dig i butikken med det hele, så når du tager aften, virker alt som det skal, og du er klar til at bruge kameraet.

Kulde varme
Se forskel på kulde og varme

Det kan være du vil se om dit loft er ordentlig isoleret, eller varme udspring forskellige elektriske steder.

Pris Flir :

  • 1 døgn 350kr
  • 7 dage 700kr

Pris Seek Reveal Pro :

  • 1 døgn 550kr
  • 7 dage 950kr

 

Spørgsmål?  Kontakt os på 61303866 eller kontakt@hadstencomputer.dk

Lej andet udstyr

Lej en Laser projektor – klik her

Lej en Soundboks 3 – klik her

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.