Flere selskaber snyder deres kunder med en dyr sikkerhedspakke, der ikke er pengene værd

Denne artikel er gammel – MEN måske relevant

Vi gør opmærksom på, at denne artikel er flere år gammel, men den giver alligevel indsigt i, hvad du som forbruger skal holde øje med.

TDC er en af de bedste og mest stabile – men dyreste – bredbånds- og tv-leverandører (stadig i 2022). Men når det gælder deres sikkerhedsprogram er det en elendig og misledende løsning for brugerne: Du betaler 150 kr. om måneden, dvs. 1/4 af din regning, på et produkt, som burde stå til mellem 300 og 550 kr. for et år.

Dvs. du kan spare 1.500 kr. om året ved at skifte.

Fakta om priserne

TDC blev købt af Goldman Sachs. Siden da er der sket mange ændringer hos TDC. F.eks. sidder deres supportere nu i England, fordi det er billigere for TDC, og så får Danmark ikke skatten for de medarbejdere. Vi kunne nævne andre eksempler, men lad os holde os til det, der er sket for at øge fortjenesten.

Vi har haft kunder forbi hos os, der betaler for TDC Secure tillægspakken. Den, som i sin tid kostede 39 kr. om måneden. Den er på få år steget til 150 kr. – en voldsom og dyr stigning. En af vores kunder fortalte, at hvis hun købte tillægspakken, havde hun hurtigere support, hvis TDC’s produkter ikke virker.

Faktum er, at hvis TDC’s produkter ikke virker, SKAL de lave det hurtigst muligt. Det andet er salgsgas, som der ikke er hold i.

Dyr TDC sikkerhedspakke
Det er dyrt, MEGET dyrt

Som I kan se på kundens regning, koster TDC Secure tillægspakke 150 kr. pr mdr. Det er 1.800 kr. om året.

Til sammenligning sælger vi ESET til 320 kr. for et år, så sparer du 1.500 kr.

Ønsker du det samme program som TDC, skal du købe programmet F-Secure. Det er det program, TDC bruger, de har blot brandet det med deres eget logo. De tjener derfor måske 1.600 kr. om året på produktet – og det er meget vildt. En god forretning for TDC, men elendig og misledende for brugerne.

Læs mere om ESET Security sikkerhedsprogram.

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.