Vælg det rigtige sikkerhedsprogram til din Computer. Der er mange gode produkter på markedet, men

Bullguard Internet Security
Sikkerhedsprogrammet Bullguard var godt da det eksisterede

bestemt også mange, som du skal holde dig fra. Kort sagt er der tre grupper:

  1. De gode produkter: totale internetsikkerhedspakker med antivirus, spyware og firewall
  2. De mindre gode programmer: antivirusprogrammer
  3. De dårlige: fupprogrammer, der forsøger at narre godtroende personer

Vi uddyber her:

De dårlige er fupprogrammer, der forsøger at narre godtroende personer.

De dårlige programmer, er de programmer, som IKKE beskytter, men alligevel siger, at de gør det. De udgiver sig for at finde fejl og beskytte mod trusler fra nettet, men ofte finder de programmer fejl og virusser, som du ikke har. Det er en stigende tendens, og der er mange af dem. De programmer går under kategorien spyware.

OBS: Et af de dårlige programmer er AVG. Vi anbefaler, at du holder dig fra AVG, da vi har haft computere med ødelagte brugerprofiler, hvor AVG free har været brugt ved dem alle, og vi har læst dokumentation for, at AVG er synderen. Dertil kommer, at de sælger dine data.

De mindre gode programmer er antivirusprogrammerne, der er gratis.

De mindre gode, som dog stadig er bedre end ingenting, er de gratis programmer eller antivirus, som findes – f.eks. Microsoft Security Essential, Norton antivirus (koster) og Avast.

Ud fra vores erfaring og kendskab til programmerne i denne kategori, anbefaler vi Microsoft Security Essentials (klik her), hvis du vil have et gratis program.

Avast er desværre kendt for at lave fejl i din computer, så dem anbefaler vi også, at du holder dig fra.

De rigtigt gode programmer – hele sikkerhedspakker

De gode produkter er sikkerhedsprogrammer, der beskytter mod malware, dvs. virus, spyware, adware osv., og som samtidig har en firewall. De kaldes komplette sikkerhedspakker.

Ud fra vores erfaring har vi udvalgt fire sikkerhedsprogrammer, som vi kan stå indenfor – dog er vi skeptiske overfor Nortons produkt, fordi vi altid og stadig får mange computere ind, hvor Norton laver fejl eller er gået i stykker. Bruger du Norton, og er glad for programmet, så behold det. Brug det, hvis du er tilfreds, vi deler

blot vores erfaring.

ESET – Det anbefaler vi

Det er nemt, let, sikkert og til at betale sig fra.

Hent ESET Security sikkerhedsprogram.

 

Bullguard Internet Security

Bullguard var et letvægtsprogram, som var det første, der fik integreret backup. Norton er efterfølgende fulgt efter, og mon ikke de andre også gør det før eller siden.

F-secure

F-Secure har længe været et yderst kendt mærke blandt professionelle med deres PSB version for erhvervslivet (vi bruger det også selv). Det er et fint stilfuldt program.

Kaspersky

Kaspersky er på vej ind på markedet. Deres program er nemt og simpelt og lader til at være godt. Vi har ikke selv testet det, men mange roser det. Absolut værd at prøve.

Norton

Norton har i mange år efter vores mening været noget bras. Det har ødelagt mange PC’er. Noget kunne tyde på, at det har noget at gøre med, at den er præinstalleret på næsten alle computere købt hos store kæder. Samtidig er programmet enormt tungt, og vi ville ikke bruge det. Den fanger garanteret virusser lige så godt som de andre programmer, selvom vi har oplevet en del problemer hos vores kunder. Så selvom vi ikke bryder os om Norton, er mange glade for det.

Kontakt os

Du kan ringe til os på 61303866 eller skrive til os på kontakt@hadstencomputer.dk.

 

Pas på telefon scam – en stigende kriminalitetsform, klik her for at læse mere

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.