Priser for erhvervskunder

Priser for erhvervskunder
Priser for erhvervskunder når vi kommer ud til dig.

Vores priser for erhvervskunder er skarpe. Du får faglig dygtig hjælp og ekspertise, til en pris der er yderst konkurrencedygtig. Det eneste, der er lidt højere kontra til private, er timelønnen grundet forsikringer.

Forsikringer

Vi er ærlige om vores priser. For at beskytte erhvervskunden og os selv, har vi tegnet forsikringer. Så skulle det ske, at vi kommer til at sinke produktionen eller lave andre fejl, er vi forsikret. VI regner dog ikke med, vi nogensinde får brug for den, men vi skal sikre, at hvis vi kommer til at vælte f.eks. en server – så er I og vi godt dækket ind.

Stefan Granholm

Oftest er det Stefan, du får besøg af. Hans primære job er erhvervskunder og iPhone-reparationer.

Bred faglighed

Vores brede faglighed sikrer, at vi altid har fingeren på pulsen, og følger med i, hvad der sker. Vi sælger ikke overdyre løsninger, men finder præcis det, du har behov for. Modsat vores konkurrenter, sidder vi ikke bare på et kontor. VI er ALLE i felten, så vi ved, hvad dine udfordringer skyldes.

Erhvervskunder bruger os til sparring

Nogle firmaer bruger os blot som sparringspartner i forhold til idéer eller rådgivning ved indkøb af udstyr, da mange er bundet af fast en leverandør.

Priser for erhvervskunder

Timepris for erhverv er: 875,- kr. i timen inkl. moms. Timeprisen starter, når vi er ude hos dig og vi skal have mindst for en time.

Kørsel: GRATIS i Favrskov Kommune, 1 times fakturering for kørsel til Randers Kommune eller Aarhus Kommune. Evt. parkeringsudgift bliver lagt oven i prisen.

Ingen skjulte køre- eller miljøudgifter.

Konkurrencedygtige priser

Priser for erhvervskunder er yderst konkurrencedygtige. Og skulle uheldet være ude, når vi er hos dig, er vi som sagt dækket ind af vores forsikringer.

Større reparationer

Ved større reparationer kommer vi altid ud til jer og gør arbejdet. Ved mindre fejl og opgaver, kan vi servicere jer via fjernsupport, hvor vi styrer din computer fra vores butik, mens du kan følge med i, hvad vi laver.

Skal vi hjælpe dit firma? Kontakt os på 61303866 eller kontakt@hadstencomputer.dk

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.