Gendan kontakter i Gmail, hvis dine kontakter fra din Gmail-konto er forsvundet. Det kan det skyldes 1 ting. De er slettet. Dette kan ske via 2 muligheder.

  1. Du har slettet dem ved en fejl
  2. Din Gmail er blevet hacket, og hackeren har slettet dine kontakter

 

Kontakter er væk, så nu skal vi gendanne dem.

Er din Gmail- eller Google-konto blevet hacket eller er dine kontakter er forsvundet, kan de oftest gendannes. Jo hurtigere, du opdager kontakterne er slettet, jo større chance er der, for at de kan gendannes. Det samme gælder dine e-mails.

Hvis din Gmail er hacket eller slettet, kan du læse mere om den problematik her : Guiden her til at gendanne din Google-mail og gamle mails.

 

Sådan gendanner du Google kontakter i Gmail 

Først skal du logge ind i din Gmail med din bruger og adgangskode. Har du glemt din adgangskode, kan du nulstille den.

Efter login på din Gmail-konto, skal du finde ikonet Gmail, som oftest er oppe i venstre hjørne og klikke på Kontaktpersoner. Det ser sådan ud:

Gendan kontaktpersoner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du er kommet ind under kontaktinformationer, er du næsten færdig med at gendanne. Du skal blot vælge gendan kontakt og herefter vælge en dato.

Det ser sådan ud:

Gendan kontakter
Her klikker du

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu er du færdig. Dine kontakter bør nu blive gendannet, hvis det er inden for en overskuelig tid, og datoen er tastet korrekt ind.

Har du problemer eller spørgsmål til gendannelse af kontaktpersoner eller andet,  kan du ringe til os på 61303866 eller skrive til os på kontakt@hadstencomputer.dk.

Andre Gmail problemer?

Er din Gmail på andet sprog end dansk, læs mere her

Er din Gmail hacket, læs mere her 

Brug antivirus program som  ESET Security sikkerhedsprogram.

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.