Vælg den billigste internet- og TV-pakke og spar penge. Der er mange penge at spare, ved at vælge den billigste internet og tv-udbyder. Januar 2021 er der mange mennesker, der er påtvunget at skifte udbyder rundt i landet. Der er mange guider ude på internettet, men de er sponsoreret af de forskellige selskaber eller provision, og er derfor ikke gode guider.

Nyt mobilselskab?

Der er mange mobil selskaber. Vi forhandler Greentel i butikken, hvor vi har SIM kort så du er i gang med det samme. Læs mere om greentel – klik her.

Denne guide er fra 2021

Derfor er den ikke korrekt, men princippet er stadig det samme. Der er dog mere fokus på Streaming i dag.

Pres prisen

Du kan også bruge denne guide til at presse prisen ned i dit nuværende selskab ved at ringe og ”opsige” dit TV eller internet, da du har fundet et billigere alternativ. Priserne variere dog, og de forskellige selskaber laver mange tilbud.

I denne præsentation tages vi dig igennem priserne, og samtidig formulerer vi lidt om firmaerne. Jeg anbefaler, at man læser alt igennem, da der kommer en del vigtige informationer.

Nogle har ikke TV pakke

Personligt har jeg valgt at sige Nej Tak til TV-pakke, bestilt internet ved Kviknet. Jeg køber TV2 Play og streamer det og DRs kanaler til TV via Chromecast.

Vi har taget udgangspunkt i listepriserne på hjemmesiderne, og de kan svinge ud fra den adresse du har. Bruger du streaming, kan der være penge at spare i de forskellige selskaber. Bruger du flere tjenester, f.eks. mobil telefoni, kan der være flere penge at spare, men generelt er det ikke min mening, at man sparer penge ved at have alt samlet ved én udbyder, frem for 2-3 udbydere.

Priser på internet

Priser for internet starter pt. i 199 kr. om måneden, op til 548 kr., en forskel på 349 kr. pr. mdr. Bemærk den største forbindelse 1000/1000mbit koster kun 249 kr. ved Kazoom og Fastspeed, men ikke mange kan få den leverandør: Derfor er det umiddelbart bedst at vælge Kviknet.

Priser på TV-pakker

Priser på TV-pakker er individuelt. Derfor vil jeg ikke kommentere det i dybden, men jeg har lavet nogle farvekoder af. hvad jeg tolker. der er billigst. og hvad der er dyrest, samt hvad der kan være interessant at undersøge. Husk det er et individuelt tolkningsspørgsmål, da der er mange parametre. f.eks. hvad ser du, skal du bruge streaming osv.

Vi kan hjælpe

Når du har læst denne guide, og du stadig ikke kan overskue det, kan vi hjælpe dig. DU kan vælge og komme ned i butikken, så hjælper vi dig, bestiller skift til nyt selskab og fortæller hvad det indebærer. SÅ er du klar, når det sker. Det koster 150 kr. Skal vi gøre det hjemme hos dig koster det 600 kr. Så får du den bedste og billigste løsning, de penge kan være tjent hurtigt ind.

 

Kort – Internetpriser

De 3 billigste og største forbindelser er Kazoom, Kviknet og Hiper. Kviknet via Yousee antennekabel koster kun 199,95 kr. pr mdr. for en 300/50Mbit.

Smart wifi crap

Lad dig ikke lokke af smart WiFi-dimser eller tit uduelig sikkerheds software. Fokuser på internettet. Flere skifter til at folk skal købe egen router.

Såfremt du har spørgsmål, om hvilket sikkerhedsprogram, du bør bruge, anbefaler vi ESET Security sikkerhedsprogram.

Nogle internetudbydere, der kun tilbyder internet :

Tabellen
Tabel – Grøn billigst, gul ok priser, rød dyrest

I 2019 er den generelt billigste i det meste af Favrskov er Kviknet.

Kviknet
Kviknet er godt landsdækkende, men der findes alternativer som Kazoom

Boxer

Boxer ændrer deres fiber fra 1 februar 2021 til 1000/1000 til 349kr. Dvs. bruger du en mindre linje, kan du med fordel kontakte f.eks. Fibia, da du kan få Waoo light til 249kr / mdr. Det er positivt, da det ser ud til at starte en fiber-krig, MEN trist for de, der har brug for en lille fiber-forbindelse.

TV og evt. internet leverandør

Den billigste : Der er ikke nogen vinder, for det kommer an på, hvad du skal se, om du skal streame eller andet.
Det nemmeste : Er at skifte til Stofa, hvis dit tv-signal slutter til Januar 2021. Det er nok også det dyreste. Det nemmeste er IKKE at vælge – behold Waoo, selvom de får det til at lyde sådan.

Inden du går i gang med at få tilbud, er det i dag kutyme at man får en TV box til hvert TV. Dog tilbyder Stofa og Yousee alm. antenne-TV som de eneste.

Boxerhttps://www.boxer.dk
Youseehttps://www.yousee.dk
Altiboxhttps://www.altibox.dk

Samlet pakke
Pakkeløsninger

Obs: Stofa tilbyder som den eneste at “alt bliver som det er” hvis du pt. har en router hvor TV-signalet kommer ud af til dit nuværende system. Dvs. kan du lide at ”klikke kanaler” på tv, og ikke via boks, skal du vælge Stofa. Men dette viste sig at være løgn. Vi anbefaler IKKE Stofa.

Har du YouSee kabler, kan du vælge at skifte til YouSee.

Men her er en beskrivelse af TV, omkring de forskellige TV-udbydere, og de samtaler, jeg har haft med dem.

Boxer

Fiberdelen er routeren, den samme teknologi som nu.
TV kan ikke kobles op på fiber, men igennem antennekablerne. Det kræver dog en fysisk antenne. Ellers skal du vælge at streame det hele.
Der skal TV-box til hvert TV.

Behold Waoo

(Fibia leverer fiber og Waoo leverer tv)
Fungerer på samme måde, fortæller sælger. De tilsender tilsvarende router, så jeg skifter den jeg har.
Sælger siger: ”Så det er kabling fra tv-boks, over i router.”
Jeg spørger ”hvad så hvis man har flere Tv?”
Sælger bliver lidt stille. Så skal du have en TV-boks til hvert TV.
Jeg svarer ”Jamen, så er det jo ikke det samme som før”
Sælger siger stille, ”Nej”.
Jeg tolker det her, som om sælger er instrueret i at få så mange kunder over som muligt, uden at tydeliggøre i samtalen, at der er en forskel i forhold til det, man har.
Denne tolkning er helt personligt min egen.

YouSee

En yderst kompetent medarbejder, jeg er positivt overrasket. En meget glad, åben og rar fyr.
Han forklarer, at jeg nu har TV igennem boksen, og jeg kan vælge at køre det igennem de gamle YouSee kabler eller jeg kan vælge den anden løsning, hvor der er flere muligheder til at streame.
Jeg får priserne: Grundpakke 299,- pr. md. + Oprettelse 599,- + Forsendelse 99
Dejligt ærlig sælger.

Stofa

Router beholder man, og man får lidt billigere TV (5kr /mdr.) samt en hurtigere fiber i mit tilfælde til samme pris.
Alt er som “det plejer” informerer sælger, hvilket viser sig at være sandt efter en længere snak. Jeg skulle dog spørge ind til, om jeg kan få det ”som jeg plejer med tv-signal”, det kan du godt.
De har adgang til ens kunderegister og information, så det vil være det nemmeste at skifte til Stofa.

 

Alt i boks

Her forklarede sælgeren, at det er lige til. Du får en router, der skal tilføjes en Google Nest bagefter. Så leverer den TV.
Jeg spørger, ”er det blot et antennekabel, som det er nu”.
Nej, er svaret, du skal bruge en TV boks til hvert TV.

Stream

Mange streamer, men det er en jungle, men der kan være mange penge at spare.

Spørgsmål

Spørgsmål: Er det nemt at skifte
Svar: Ikke umiddelbart, hvis du har TV uden TV-bokse. Du skal ligge lidt energi i at læse denne side desværre.

Spørgsmål: Alt i boks har gratis internet det første år, er det ikke billigst?
Svar: Jo, hvis du kan nøjes med den hastighed, herefter bør du kunne du skifte til anden internetudbyder. Dette viser, at diversiteten og kompleksiteten i at vælge rigtigt, er forskellig fra person til person.

Spørgsmål: Hvem er den billigste?
Svar: Det er kviknet, medmindre du kan få Kazoom eller Hiper.

Spørgsmål: Hvem skal skifte og tage stilling?
Svar: Alle, der har fået fiber fra Waoo / Enig. Du vil have modtaget en mail eller brev med posten. Men alle andre bør tjekke, om de kan spare nogle penge ved det.

Spørgsmål: Hvad sker der, hvis jeg ikke gør noget?
Svar: Så mister du internet og TV mellem 21-31 januar.

Spørgsmål: Jeg skal have trukket kabler, hvem anbefaler i ?
Svar: Din lokale elektriker. Ellers kan vi anbefale de 3 nedstående 🙂 (mail os hvis vi har glemt nogle lokale der gør dette)

Spørgsmål: Skal jeg bruge TV-boks?
Svar: Ja stort set alle desværre. Det er noget øv, det bruger ekstra strøm, koster i produktion osv.

Spørgsmål: Kan jeg have TV ved én udbyder og internet ved en anden?
Svar: Ja. Alternativt kan du presse din nuværende internetlinje op i hastighed og ned i pris ved at ringe, og sige, at du vil opsige, da der er penge at spare et andet sted.

Spørgsmål: Jeg kan ikke få Kazoom
Svar: Svar fra en Facebook-bruger ved navn Brian. Kazoom er desværre kun i Aura net, hvad jeg ved af, da Aura ejer dem, og vi selv skal lave forbindelsen ud til kunden, så tænker ik det kan lade sig gøre. Desværre fås det kun på Skanderborgvej i Hadsten Kommune. De ligger Uden for byskiltet desværre.

Kontakt os

 Du kan ringe til os på 61303866 eller skrive til os på kontakt@hadstencomputer.dk.

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.