Vores Social-Grønne profil

Vi har en Social-Grøn profil

I disse grønne tider er miljøet meget vigtig, også for os, men vi mener det sociale er lige så vigtigt. Vi skal gøre en indsats for miljøet, men også de mennesker der har brug for ekstra hjælp.

Vores sociale profil

De personer der ikke passer ind mange steder, eller vi kan give en bedre tid i en hård hverdag, bør vi hjælpe .

Vi har til tider praktikanter med udfordringer og diagnoser. Vores ansatte har igennem tiden haft flere diagnoser, men hos os er vi alle lige og vi har det godt. Det kan ses på den meget lave fravær i butikken.

Pædagogisk med u.

Chefen er uddannet pædagog, men er oftestmeget upædagogisk, måske dette er en del af succesen.

Udstyr til de med udfordringer

Vi laver reparationer af udstyr doneret fra folk. Disse ting giver vi til røde kors samt en medarbejder fra Norddjurs, der sørger for at give disse ting til familier der ikke har noget, eller har det svært økonomisk, og derfor vil ting få ekstra liv, og de familier for en glæde ind, og et nødvendigt redskab.

Vores grønne profil

Væk med smid ud og køb nyt

Hver gang en vare skal laves, koster det co2, men også når det skal nedbrydes. Derfor er vores arbejde, at sørger for ældre udstyr virker og køre optimalt, grønt. Det vi gør, gør noget for CO2 udledningen.

Nedbrydnings CO2 glemmes

Det koster også CO2 at nedbryde ting. Derfor skiller vi oftest dele ad således de lander i de 100% korrekte steder i korrekte beholdere. Metal i metal og alle andre dele. Så skal det ikke fragtes et sted hen, skilles ad og så fragtes endnu et sted hen.

Sorter vores eget

Vi har i lang tid før man skulle, sorteret vores affald i 6 typer. Så sorterer vi videre op genbrug hvis nødvendigt.

Vores forbrug

Vi har altid brugt LED, og vi har sparsomme computere alle steder på nær et, hvor denne kræft skal bruges til krævende opgaver. Vi tænder lys når nødvendigt, og er opmærksomme på alt det vi kan i dagligdagen.

Aircondition

Vi har en aircondition, til at suge fugten ud af luften på dage det er nødvendigt. Varme dage bruger vi dem til nedkøling da at svede og elektronik reparationer er en skidt ting. Men de er energi enlige.
Vi har desuden en hjemmelavet gennemstrømnings propeller der bruger stort set ingen strøm.

Gå og kørsel

De steder vi kan gå til kunderne gør vi dette i stedet for at køre. Dels er det godt for miljøet, men sjælen skal også med.

Vi samler forsendelser.

Vi samler ordre så der ikke sendes for mange ordre der kræver ekstra transport. Det gør der kan gå en ekstra dag inden vare kommer, men alt tæller i det store regnskab.

Konklusion

Selvom dette er de vigtigste områder for os, gør vi meget andet, og vi vil altid forbedre os.

Når der er taget en beslutning skal vi begynde at kigge videre på forbedringer på disse 2 områder.

Vi sætter et mål, når det mål, og sætter et nyt.

Ambasadør

Vi er blevet ambasadør for firmaer der ønsker rådgivning om folk med diagnoser : https://www.cabiweb.dk/netvaerk-arrangementer/ambassadoerer/

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.