Evotag spilguide

Evotag spilguide
Evotag spilguide

I vores Evotag spilguide, står der hvad du grundlæggende skal vide om vores udstyr og hvor du finder informationer der er relevante for i skaber en super god aktivitet. Der er link til mere uddybende emner.

Se og følg vores Facebook for billeder og andet spændene her : Facebook Favrskov Evotag Lasergame

Evotag spilguide – forberedelse af spillet

Få alle til at installere appen Evotag inden de ankommer, så er det nemmere at starter Evotag lasergame. De kan med fordel lave en bruger i Evotag appen , det vil give den lidt bonus når de får XP. Det er dog ikke nødvendig.

Det kan være nogle skal have forældre tilladelse til at installere app, derfor er det godt de har styr på det inden de ankommer.

Evotag lasergame spilguide

Mangler der noget, har du forslag, eller andet til denne guide? Send en mail så vi kan gøre den bedre.

Oplad telefonen inden start

Evotag spilguide
Evotag spilguide

Alle bør oplade deres telefoner helt op inden start og have en powerbank med. Der er powerbanks i kufferten hvis nogle ikke har det med, samt lader til USB-C og Lightning. Bruger i andre ledninger, skal de selv medtage dem.

Når folk ankommer, skal der sættes batteri i Evotag pistolerne. HUSK at gøre dette korrekt, det er meget nemt at sætte 9V batterierne forkert i. Tryk herefter på aftrækkeren, så burde pistolerne starte op.

Der er lader og ekstra batterier med. De holder længe men lad altid op når muligt. Du kan bruge medfølgende powerbank.

Herefter åbner de deres app, vælger en af pistolerne og parre den. Nu er pistolen deres.

Monter korrekt på armen

Pistolholderen monteres på en arm og der er en ekstra sort holder til at kablet ikke driller kan bruges, men er ikke en nødvendighed.

En person bliver den som opretter spil, og der er mange spilmulighede. Det kan virke forvirrende hvis man er ny, men tag den med ro og få den person til at oprette spillet.

Evotag spilguide – Battlepass

Battlepass skal i se bort fra. Det er blot den licens vi betaler hvert år, ud over et gebyr pr. pistol for at bruge app og kunne oprette kampe.

Køb af udstyr

Spilleren kan oftest købe udstyr i starten men også hen ad vejen. De køn i Evotag appen er virtuelle penge hver spiller får eller tjener nå der spilles. Det er ikke rigtige penge.

Evotag spilguide lavet af Evotag

Evotag spilguide
Evotag spilguide

Evotag spilguide er vores lille introduktion. Men på Evotags egen hjemmeside har de en masse detaljeret information der er nyttig.

Nedstående links står der alt hvad du ellers har brug for at vide.

Forberedelse – Hvad skal du forberede inden du starter et event kan du læse her – klik her for at læse om forberedelse før event

Spiltyper – du kan læse om de spiltyper du kan spille her – Klik her for at læse om de forskellige spiltyper

Arsenal og køb – Du kan læse om de ting der kan tilkøbes i spillet for de penge du får når du spiller – Læs mere om arsenalet her

Vi anbefaler de IKKE køber sniper. Mange køber den da de ved det er generelt et godt våben i spil, men ikke i Evotag Den er dårlig og speciel børn bliver forvirret. Er du dog godt gemt er den god, den er blot svær at ramme med og der er timer på imellem skud.

Spillet

Det er vigtigt når de kigger at pistolen er med. De grønne mærker på telefonerne registrere når de bliver skudt. Hvis man står mag en mur med pistol og kigger frem er det snyd. Dette er den eneste regel vi håndhæver hårdt men vi har ikke selv oplevet det som et problem.

Kontakt os for en pris på Evotag

Har du spørgsmål eller forslag til vores Evotag lasergame spilguide, eller ønsker du at leje Evotag?

Kontakt os på telefon 61 30 38 66 eller e-mail kontakt@hadstencomputer.dk

Udlejning af udstyr

Vi udlejer flere forskellige ting. Meta Quest 3 er sjove virtuelle briller. Når du kan lide EVOtag er dette måske lige dig. Klik her for at læse mere om Meta Quest 3.