Er du en af dem, der tænker: “USB 3, hvad er det?” og “Er det ikke bare den billige pqi USB eller verbatim 2.0-stikket, jeg skal købe?”, så læs videre. USB 2 vs USB 3 testen er her.

USB 2 vs USB 3 testen

For at vise hvad forskellen er på de billige USB 2 flash sticks og de nye USB 3 sticks, har vi lavet en test, der viser forskellen, og hvorfor vi anbefaler, at du bruger netop USB 3.0 produkter.

USB 2 vs USB 3
pqi USB

pqi USB kører med min. 19.4 MB/s og max. 33.7 MB/s. Den skriver med min. 4.3MB/s og max 6.0 MB/s.

Verbatin USB
Verbatin USB

Verbatin USB kører med min. 19.1 MB/s og max. 21.2 MB/s. Den skriver med min. 5.3MB/s og max 6.0 MB/s. Det er lidt hurtigere end pqi.

Kingston Datatravler USB
Kingston Datatravler USB

Kingston Datatravler USB kører med min. 137,5 MB/s og max. 180 MB/S. Den skriver med min. 21.4MB/s og max 24.9 MB/s.

USB 2 vs USB 3 – Forskellen på USB 2 og USB 3

Hvis vi ser på specifikationerne, er det tydeligt, at der er stor forskel i tallene fra USB 2 til USB 3. USB 2 har markant lavere hastigheder end USB 3, hvorfor USB 3 er markant bedre og hurtigere at arbejde med.

Det kræver en USB 3 port at køre en USB 3 stick, men alle computere kan køre USB 3 sticks i en USB 2 port, dog ikke hurtigere end USB 3.

Testen er aldrende

Det er en ældre test, men de viser meget godt forskellen. Desuden er der USB 3 enheder som er lavet til maksimalt hastigheder, og det kan mærkes.

USB 3.2

I skrivende stund er der kommer en USB 3.2. VI har set tests, hvor vi kan konkludere at ens egen USB-port har noget at sige.

Er det nødvendig med hastigheden?

Til word og excel-filer ? Nej

Til under 20 billeder ? Nej

Når vi kommer over 20 filer, og større filer vil det kunne mærkes, men vi mener, du skal godt op i størrelse og antal, for at du reelt, kan mære det. Men det kan være lidt en individuel fornemmelse.

Spørgsmål ? Du altid kontakte os på 61303866 eller kontakt@hadstencomputer.dk

 

Læs eventuelt:

Defekt Harddisk? – klik her

Reparation af knækket jackstik og lydstik – klik her

USB SSD Harddisk test – klik her

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.