Reparation af knækket jackstik og lydstik

Hvis uheldet er sket og dit jack eller lydstyk er knækket, kan vi hjælpe dig. Reparation af et knækket jackstik og lydstik i en iPhone, iPad og smartphones, kan være en kompliceret opgave. Der er stor risiko for at ødelægge mere hvis det gøres forkert, og du kan dermed stå med en defekt enhed hvis du gør det forkert.

Jackstik
Et 3.5mm Jackstik

Lydstik kan nemt knække i din iPhone eller iPad. Stikket er ikke særlig stærk, og der er meget kraft når der rives i den anden ende. Stikket er nemlig designet til at knække frem for at vride din iPad i stykker indeni, som potentielt kan ødelægge hele telefonen.

Det er godt tænkt, for det er bedre med et knækket Jackstik end man skal anskaffe sig en ny iPhone, eller iPad.

 

Jackstik konverter dongle giver alternativ lydstik

Du kan i nyere telefoner bruge en jackstik konverter dongle, USB-C-Jack konverter, eller Lightning-Jack converter er de mest almindelige. Hvis du bruger Apple udstyr, fx iPad, iPhone og MAC, anbefaler vi altid brug af originalt udstyr fra Apple for at det fungere bedst muligt.

Nyere tlf. har ikke jackstik i tlf. og derfor skal der bruges en dongle, for at bruge almindeli

Reparation af jackstik og lydstik
Dette værktøj bruges bl.a. til nogle jackstik og lydstiks reparationer

g headphones.

 

Tiden det tager at få det knækkede Jackstik ud

Selve reparationen tager ikke lang tid, men det værktøj vi bruger for at komme ind er tyndt, og går nemt i stykker og slides hurtigt. Derfor koster reparationen 300kr. Vi kan dog ikke garantere stikket virker når vi har fået delen ud, da der i slaget kan være noget skævt så når den tages ud, kan der være fejl opstår.

 

Virker iPhone eller iPad efter det defekte Jack stik er tage ud?

Oftest vil det virker uden problemer. Men da der kan være sket indre fejl i enheden, er der ingen garanti, hvor vi kan lave det indvendige. Alternativ er bluetooth headset eller en dongle.

 

Vi kan reparere dit knækket Jackstik og lydstik

Vi kan hjælpe dig med at lave det knækket stik. Du kan ringe til os på 61303866 eller skrive til os på kontakt@hadstencomputer.dk.

Du kan læse mere om vores priser, klik her.

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.