Hvis uheldet er sket og dit jack- eller lydstik er knækket, kan vi hjælpe dig. Reparation af et knækket jackstik og lydstik i en iPhone, iPad og smartphones kan være en kompliceret opgave. Der er stor risiko for at ødelægge mere, hvis det bliver gjort forkert, og du kan dermed stå med en defekt enhed, hvis du gør det forkert.

Jackstik
Et 3.5mm Jackstik

Lydstik kan nemt knække i din iPhone eller iPad. Stikket er ikke særlig stærkt, og der er meget kraft, når der rives i den anden ende. Stikket er nemlig designet til at knække frem for at vride din iPad i stykker indeni, som potentielt kan ødelægge hele telefonen.

Det er godt tænkt, for det er bedre med et knækket Jackstik, end man skal anskaffe sig en ny iPhone, eller iPad.

 

Jackstik konverter-dongle giver alternativt lydstik

Du kan i nyere telefoner bruge en jackstik konverter-dongle, USB-C-Jack konverter, eller Lightning-Jack konverter er de mest almindelige. Hvis du bruger Apple-udstyr, f.eks. iPad, iPhone og MAC, anbefaler vi altid brug af originalt udstyr fra Apple, for at det fungerer bedst muligt.

Nyere tlf. har ikke jackstik i telefonen, og derfor skal der bruges en dongle, for at bruge almindelige headphones.

Reparation af jackstik og lydstik
Dette værktøj bruges bl.a. til nogle jackstik og lydstiks reparationer

 

Tiden det tager, at få det knækkede Jackstik ud

Selve reparationen tager ikke lang tid, men det værktøj vi bruger for at komme ind er tyndt, og går nemt i stykker og slides hurtigt. Derfor koster reparationen 300 kr. Vi kan dog ikke garantere, at stikket virker, når vi har fået delen ud, da der i slaget kan være noget skævt. Så når den tages ud, kan der opstå fejl. Men det er forsøget værd.

 

Virker iPhone eller iPad, efter det defekte Jackstik er taget ud?

Oftest vil enheden virke uden problemer. Men da der kan være sket indre fejl i enheden, er der ingen garanti for om vi kan lave det indvendige. Alternativet er et bluetooth-headset eller en dongle.

 

Vi kan reparere dit knækkede Jackstik og lydstik

Vi kan hjælpe dig med at lave det knækkede stik. Du kan ringe til os på 61303866 eller skrive til os på kontakt@hadstencomputer.dk.

Du kan læse mere om vores priser, klik her.

 

Læs eventuelt:

Defekt Harddisk? – klik her

USB flash tests – USB 2 vs USB 3 – klik her

USB SSD Harddisk test – klik her

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.