Reparation af iPhones

Andre iPhone reparationerDer kan være andre problemer, som kræver andre iPhone reparationer end et skærmskift eller batteriskift.

Fungerer din iPhone ikke optimalt, men ved du ikke helt, hvad der er i vejen med den, står vi klar til at hjælpe. Vi tager gerne et kig på din iPhone, og hjælper med dig med at undersøge, hvad fejlen er. Når vi har diagnosticeret fejlen, giver vi dig et tilbud på reparationen, så din iPhone kan blive klar som ny.

Hos Hadsten Computer har vi flere års erfaring med iPhone reparationer, og har set lidt af hvert. Vi kan derfor med stor sandsynlighed også hjælpe med at udbedre fejlen på din iPhone, så den kommer til at virke optimalt igen.

Du er meget velkommen til at skrive til os på kontakt@hadstencomputer.dk, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan også komme ned i butikken med din iPhone, så tager vi et kig på den for dig. Vi er eksperter i at lave de helt små ting på iPhones såsom skærmskift, men kan også foretage mere avancerede iPhone reparationer.

Genstart din iPhone ved fejl

Vi oplever, at nogle af disse reparationer kan laves blot ved at genstarte din iPhone, opdatere dens IOS software samt opdatere Apps fra Appstore. Derfor kan du med fordel prøve dette, inden du kommer. En genstart er ikke et klik på tænd/sluk knappen, du skal slukke telefonen HELT.

Dette råd kan du bruge på ALLE elektroniske enheder.

Reparation af iPhones

Vores originale dele, er originale dele vi køber direkte hos Apple. Det kan vi gøre, fordi vi er certificeret IRP-reparatør, og kan derfor tilbyde reparationer med 100% originale reservedele, udført af Apple certificerede teknikere. Hos os får du den bedste reservedel og de bedste fagfolk til at lave reparationen.

Vi udvider prislisten løbende, da vi bestiller dele hjem.

Earpods rens: 200kr hvis forbedring.*

iPhone 8 original bagkameraskift: 750kr

iPhone XR original bagkamera skift: 999,95kr

iPhone XS original bagkamera skift: 999,95kr

iPhone 11 pro original bagkamera skift: 999,95kr

iPhone ørehøjtaler eller mikrofon manuel udvendig rens: 100kr hvis forbedring.*

Opladestik rens: 50kr hvis forbedring.*

* Stabilitet og varighed kan ikke garanteres.

 

Har du nogle spørgsmål til reparation af iPhones? Kontakt os på 61303866 eller kontakt@hadstencomputer.dk

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.